Onze diensten

Van learning content naar skill tracks.

Kennis stampen brengt geen wezenlijke verandering. Onze leerpaden gaan verder. Wij maken leeroplossingen die zich richten op essentiële hard en soft skills, op basis van concrete skillprofielen en heldere criteria.

Slim werk,
sterk resultaat.

Wij geloven in het belang van skill development. In kunnen in plaats van kennen. Die filosofie is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de wereld van online leren. Wil je échte verandering zien? Medewerkers die zich blijven ontwikkelen? Wij weten welke vaardigheden daaraan bijdragen.

We werken altijd in partnership. Samen ontwikkelen we leeroplossingen die impact hebben in jóuw organisatie. We onderhouden warm en persoonlijk contact en zorgen voor eigenaarschap van begin tot eind. Of het nu gaat om het leveren van standaard skill tracks of het ontwikkelen van custom content.

Hulp nodig met jouw learning content?

Wat we voor je doen.

We ontwerpen duurzame leerstrategieën.

Welke capabilities zijn essentieel voor de toekomst van jouw organisatie? Samen bepalen we de stip op de horizon op het gebied van proces, product en people en helpen je deze verandering te plannen met een concrete, schaalbare en haalbare strategie.

We analyseren skill gaps.

Om succesvol te zijn als bedrijf heb je mensen nodig met de juiste skills. Met behulp van ons skill framework krijg je grip wat je nog mist in je mensen, nu of in de toekomst—en waar in je organisatie potentie zit om deze gaps te overbruggen.

We definiëren skillprofielen.

Re- en upskilling begint bij het bepalen van het benodigde uitstroomprofiel. Welke critical tasks moeten je medewerkers kunnen uitvoeren? Welke soft en hard skills horen daarbij, en op welk niveau? Onze standaard skillprofielen wijzen je de weg.

We ontwerpen leerpaden.

Skill building is uitdagend. Het is meer dan het bij elkaar zetten van kennismodules. Wij ontwerpen blended leerpaden met praktische assignments, scherpe assessment criteria, 360° reviews en een ondersteunende structuur voor cohorten.

We cureren bestaande content.

Wij bouwen slimme collecties van learning content op basis van bestaande catalogi en openbare bronnen. Van artikelen tot video's en workshops, we voorzien elke bron van betekenisvolle context. Zo maak je optimaal gebruik van het marktaanbod.

We creëren custom content.

Soms is het standaard aanbod van leercontent niet voldoende om jouw organisatie future proof te maken. Dan is het tijd voor maatwerk. Wij bevragen inhoudsexperts, duiken in bronmateriaal en zetten alle informatie om naar effectieve tekst en media.

We runnen je programma.

Een goed leerprogramma ontwikkel je niet alleen, dat run je ook—met aandacht en commitment. Effectieve reskilling vraagt begeleiding, monitoring en actieve bijsturing. Wij voeren zo'n succesvolle implementatie moeiteloos voor je uit.

We trainen je mensen.

Na een vliegende start willen veel organisaties ook zelf aan de slag. Dat begrijpen we als geen ander. Wij trainen jouw medewerkers in het ontwerpen en ontwikkelen van leerpaden volgens onze aanpak. Zodat je zelf op weg kunt naar je volgende mijlpaal.

Mensen maken het succes.

Tijdelijk extra ondersteuning nodig op learning & development? Projecten die snel en vakkundig opgepakt moet worden? Op zoek naar inhoudelijk gedreven projectmanagers, ervaren instructionele designers of strategische reskilling experts?

Onze mensen werken graag mee aan de succesvolle toekomst van jouw organisatie. Onze roadies zijn direct beschikbaar om jouw visie op leren en ontwikkelen werkelijkheid te maken.

Huur direct een roadie in!

Bewezen proces.

Welke track je ook nodig hebt, door onze beproefde methode leveren we altijd snel en effectief resultaat.

1. Skillprofielen.

We definiëren het gewenste uitstroomprofiel (op basis van ons skill framework en bestaande bedrijfsdocumentatie).

2. Skill assessments.

We ontwerpen praktische assignments waarmee deelnemers hun skills kunnen ontwikkelen en beoordelen.

3. Content curatie.

We selecteren actuele en relevante learning content bij de assignments, bij voorkeur uit bestaande bronnen.

4. Track playbook.

We richten de structuur van het programma in en leggen alle ondersteuning vast in een draaiboek.

5. Prepare en run.

We richten de infrastructuur in, starten en draaien het volledige programma met de deelnemers.