Vacature: Traineeship Creative Learning Development.

Tijdens dit tweejarig traineeship word je opgeleid tot Medior Creative Learning Developer. Zo ontwikkel je alle skills, voldoende werkervaring en een uitgebreid portfolio voor een vliegende start in jouw Learning & Development carrière.

📣 Op dit moment is deze vacature gesloten. Houd onze website in de gaten voor updates!

Tegenwoordig vinden er iedere dag nieuwe ontwikkelingen plaats, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en technologie. Voor organisaties betekent dit dat er een kloof ontstaat tussen de skills die hun werknemers in huis hebben en de skills die zij nodig hebben om optimaal te kunnen bijdragen aan de organisatiedoelen. Een Creative Learning Developer helpt organisaties de leeroplossingen (online, blended leerpaden) te ontwikkelen die bijdragen aan het reskillen of upskillen van medewerkers. Klinkt je als muziek in de oren? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Bij Noah Road draait het om learning on the job. Dit betekent werkervaring opdoen met persoonlijke begeleiding in een omgeving waarin je mag experimenteren. De basisopleiding tot Creative Learning Developer zit dus verweven in het 2-jarige traineeship. Gedurende deze periode werk je 32 uur per week betaald voor klantorganisaties en besteed je een aantal uur per week aan persoonlijke ontwikkeling, coaching en opleiding.

Wat leer en doe je zoal tijdens het traineeship?
• Hoe je een leervraagstuk aanvliegt, zowel procesmatig als inhoudelijk en didactisch.
• Je leert tevens de benodigde soft skills, bijvoorbeeld interviewtechnieken, effectief communiceren met klanten en samenwerken in een multidisciplinair team.
• De theoretische kant achter instructional design.
• Het zelfstandig ontwikkelen van een (online) leeroplossing.
• Het zelfstandig analyseren van de leerbehoefte en ontwerpen van een bijbehorend curriculum om skill gaps te overbruggen.
• Je leert werken met moderne communicatiemiddelen en online leersystemen (CMS,LMS, LXP).
• Je werkt aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
• Je vormt een hechte groep met mede-trainees en collega’s ter ondersteuning en gezelligheid!

We hanteren een persoonlijke aanpak in het gehele traject. Dat betekent dat we uitgebreid stilstaan bij wie jij bent, waar je goed in bent, wat je drijfveren en idealen zijn en hoe je al die zaken én je nieuwe skills optimaal kunt combineren in je nieuwe vakgebied.

Wie zoeken we?

Je hoeft als trainee Creative Learning Development geen achtergrond te hebben in bijvoorbeeld onderwijskunde of opleidingskunde. Dat leer je nu juist bij ons! Je potentie en motivatie zijn belangrijker dan je opleiding.

Wel helpt het als je leergierig bent en interesse hebt in hoe anderen leren. Wat heb jij bijvoorbeeld zelf de afgelopen zes maanden geleerd? Ook pas je goed bij ons als je dingen tot op de bodem uitzoekt, een scherpe pen hebt, graag verhalen vertelt en alles wat je doet met enthousiasme en creativiteit aanpakt. Dat zien we graag terug in je sollicitatie. Ook flexibiliteit en stressbestendigheid zijn handig, want je werkzaamheden kunnen van dag tot dag flink veranderen.

En niet geheel onbelangrijk: je beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Talige taken als teksten schrijven en overleggen met klanten en collega's zijn namelijk een dagelijks onderdeel van je werk.

Onze filosofie.

Wij geloven dat je je eindeloos kunt ontwikkelen. Het begint met de sprong durven wagen, vertrouwen, eigenaarschap tonen en een blijvende impact achter willen laten. Dat zijn de vier bouwstenen van onze lerende organisatie. Hoe je dat zoal merkt?

We hebben een 32-urige werkweek voor iedereen, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en een gebalanceerd leven. Jouw ontwikkeling ondersteunen we actief in de breedste zin van het woord. Van het formuleren van een persoonlijk kompas, (professionele) coaching, onderdeel worden van een ‘Moai’ om te blijven leren, tot afstemming tussen persoonlijke doelen & strategische doelen.

Je krijgt veel vrijheid om je eigen week, dag, workflow in te delen. Je kunt daarbij werken vanaf een locatie naar keuze (workation!). Ons groene kantoor in Utrecht is ook altijd beschikbaar, net als een hecht team van 15-20 Roadies met door het jaar heen veel activiteiten, borrels en gezamenlijke lunches.

Ten slotte: met vrijheid komt het vertrouwen in elkaar om vanuit de beste intentie samen te werken en de verantwoordelijkheid om gemaakte afspraken waar te maken. Vanuit wederkerigheid bewegen en denken we met elkaar mee. Er is ruimte om te experimenteren, nieuwe dingen uit te proberen en vooral: te leren.

Geïnteresseerd?

Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of stuur een mail naar hello@noahroad.nl onder vermelding van VACATURE CLD. Vervolgens nemen wij contact met je op en... wie weet zien we je snel in Utrecht of digitaal!

Geen match op deze vacature, maar wel interesse in een baan als roadie? Of wil je als freelancer onderdeel worden van onze flexibele schil van partners? We drinken graag een kop koffie met je. ☕