Over ons

Werken in een wereld die nooit uitgeleerd is.

Dit zijn wij.

Noah Road is een club van frisse, nieuwsgierige en betrokken mensen. Mensen die niet zomaar iets doen. Wij willen werken aan de toekomst. We zijn geïnteresseerd in wat onszelf en de ander drijft en hoe diegene het liefste leert.

Elke stap op weg naar leren begint met een doel waar je in gelooft. Dat echt ‘van jou’ voelt. Vanuit deze mindset kom (en blijf) je in beweging. Dat is de kern van hoe we werken en hoe we met opdrachtgevers en elkaar omgaan.

Ook een roadie in jouw organisatie?

Meet the roadies.

Een mooie mix van mensen met uiteenlopende achtergronden, skills, ervaringen en expertises. Eén van onze roadies voor een vaste periode inzetten in jouw organisatie? Contact ons!

Anouhk Sterken

The mind is not a vessel to be filled, but a fire to be kindled.

Anouk Toes

Ik ben nieuwsgierig van aard! Ons eigen verhaal kennen we al – maar het verhaal van de ander, dat is pas echt interessant.

Edward Overzee Gallas

Leren ligt aan de basis van strategie, leiderschap en innovatie. Ik stimuleer anders denken en doen om groei te realiseren.

Fedor Hagenaar

Mijn hart ligt bij strategie en visie: ik zet graag de grote lijnen uit. Zo help ik mensen en organisaties hun potentie te realiseren.

Femke Gielis

Mijn overtuiging is: deep down you know. Je hebt alleen een katalysator nodig om erbij te kunnen. En die kan ik voor je zijn.

Floris Smitskamp

Een goede leerervaring creëer je met een scherpe visie én oog voor praktische details. Mijn kracht zit precies in die combinatie.

Ilse Leen

Ik geniet ervan als de puzzelstukjes van een idee perfect op hun plek vallen. Dat is waar mijn analytische geest een kick van krijgt.

Kaz de Groot

Een goede online leerervaring leunt op goede en schaalbare techniek. Ik zorg dat alles achter de schermen bijdraagt aan jouw leerresultaat.

Leonie van Eeten

Het leven draait voor mij om connectie maken met anderen. Ik vind het belangrijk om écht te luisteren en daar samen het beste uit te halen.

Merel Beuk

Mensen fascineren me; hoe zij de wereld ervaren. Ik kijk graag naar complexe vragen waarvoor niet altijd een pasklaar antwoord is.

Merle Ligeon

Ik geloof dat wanneer je eigenwaarde waardeert en daarmee waarde creëert je waarden zullen worden gewaardeerd.

Pim van Beusekom

Het állerleukste vind ik de spin in het web zijn. De overkoepelende visie, gecombineerd met creativiteit en een vleugje structuur.

Over Noah Road

Wij zijn klaar voor de toekomst.

Samen met onze
partners.

Sommige skills hebben we niet zelf in huis. Dan maken we graag gebruik van de expertise van partners en een flexibele schil van ervaren freelancers.

Bloomville
The Brand Department
Studio Kartel
Studio Flabbergasted
Komensky
Filtered
Frisse Blikken
Contentful
Q4Change

Waarom
Noah Road?

Onze naam klinkt niet alleen goed (al zeggen we het zelf), er zit ook een mooie gedachte achter.

Noah.

Afgeleid van het Griekse eunoia (εὔνοια), wat letterlijk 'prachtige geest' of 'mooie gedachten' betekent. We geloven dat je het beste leert met een open mindset, waarbij je je openstelt voor nieuwe ervaringen en je in balans voelt.

Road.

Een mens stopt nooit met leren. Het is een levenslange reis met telkens nieuwe uitzichten, ervaringen en ontmoetingen. We geloven dat je het beste leert wanneer je jouw eigen weg volgt en je route telkens een beetje bijstelt.