Onze werkwijze

Praktisch en gericht op vaardigheden.

Wij helpen medewerkers skills te ontwikkelen aan de hand van praktijkgerichte opdrachten. Ondersteund door de leercontent die binnen jouw organisatie beschikbaar is.

Samen werken,
samen leren.

Het maken van een effectieve leeroplossing staat of valt met een team dat één taal spreekt en hetzelfde doel voor ogen heeft. Wij vragen door totdat we zeker weten dat we elkaar begrijpen. Dat is de beste basis voor elke samenwerking.

Samen ontwikkelen we zo leeroplossingen die écht werken en die langdurige impact hebben. We bouwen graag een sterk partnership met al onze klanten. Met wederzijds vertrouwen en eigenaarschap van begin tot eind.

Bekijk ook eens onze klantcases

Bewezen methode.

Dit is de reden dat onze skill tracks werken.

1. Skillprofiel.

We definiëren samen het gewenste uitstroomprofiel (op basis van ons skill framework en interne functieprofielen).

2. Opdrachten.

We ontwerpen praktische opdrachten waarmee deelnemers hun skills kunnen ontwikkelen en beoordelen.

3. Leercontent.

We selecteren relevante learning content bij de opdrachten uit open, interne en/of betaalde catalogi.

4. Playbook.

We leggen het gehele ondersteunende programma en alle belangrijke momenten vast in een helder draaiboek.

5. Run.

We communiceren met deelnemers en experts, starten en draaien de track van begin tot eind.

Alle diensten op een rij.

We ontwerpen een duurzame leerstrategie.

Welke capabilities zijn essentieel voor de toekomst van jouw organisatie? Samen brengen we richting en structuur aan in je (leer)strategie en helpen je deze stap voor stap vorm te geven.

We analyseren skill gaps.

Om succesvol te zijn als bedrijf heb je mensen nodig met de juiste skills. Ons skill framework helpt je helder te analyseren welke skills je nog mist in je organisatie—en welke medewerkers potentie hebben om deze gaps te overbruggen.

We werken skillprofielen uit.

Leren begint bij het bepalen van het benodigde uitstroomprofiel. Welke taken moeten je medewerkers kunnen uitvoeren? Welke soft en hard skills horen daarbij, en op welk niveau? Onze skillprofielen wijzen je de weg.

We ontwikkelen leerpaden.

Skill building is uitdagend. Het is veel meer dan het bij elkaar zetten van kennismodules. Wij ontwikkelen hybride leerpaden met praktijkgerichte opdrachten, effectieve ondersteunende content, en persoonlijke support voor elke deelnemer.

We cureren leercontent.

Weer geld neerleggen voor nieuwe maatwerkcontent? Wij gebruiken steeds vaker leercontent die er al is uit bestaande leercatalogi en openbare bronnen. Zo maak je optimaal gebruik van het bestaande marktaanbod.

We produceren leercontent.

Soms is de leercontent die je koopt in de markt niet specifiek genoeg. Dan is het tijd voor maatwerk. Wij bevragen inhoudsexperts, duiken in bronmateriaal en zetten alle informatie om naar effectieve leerteksten en media.

We runnen je programma.

Een goed leerprogramma eindigt niet bij oplevering van het leerpad. Dat begeleid je ook persoonlijk en langdurig. Effectieve reskilling vraagt support, monitoring en actieve bijsturing. Wij voeren deze begeleiding met plezier voor je uit.

We trainen je mensen.

Als de basis gelegd is willen veel organisaties ook zelf aan de slag. Dat begrijpen we als geen ander. Wij trainen jouw medewerkers in het ontwerpen en ontwikkelen van leerpaden volgens onze methode, zodat je zelf op weg kunt naar je volgende mijlpaal.

Meer fte's nodig?

Soms heeft je organisatie even extra capaciteit nodig. Zoek je naar een ervaren projectmanager, learning developer of skill expert?

Onze roadies werken graag met je mee! We zijn op interim basis beschikbaar om jouw visie op leren en ontwikkelen werkelijkheid te maken.

Ook een interim roadie inhuren?